SETEMBRE utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Els quatre treballadors acomiadats a la concentració d'aquest dijous. D'esquerra a dreta, Annas Hatem, Laszlo Alberto, Ramiro Carranza i Aimar Santamaria | Josep Comajoan
Van ser acomiadats només dues hores després de comunicar la constitució d’una nova secció sindical de La Intersindical | L’empresa al·lega reorganització dels llocs de treball, però els acomiadats diuen que van córrer a cobrir-los amb persones noves
Treballadors i activistes de Càrnies en Luita protestant pels acomiadaments aquest dimecres davant de Le Porc Gourmet | Josep Comajoan
Els nou treballadors han estat acomiadats després que aquest dimarts anessin a demanar explicacions al cap de personal de l’incompliment en el pagament d’hores extres i en els descansos per anar al lavabo o menjar | La direcció de l’empresa al·lega que van aturar la producció i d’aquí aquests nou primers acomiadaments, que podrien continuar en els propers dies
Recreació de com quedaria la macroplanta de biogàs, entre sòl agrari protegit i la serra de Bellmunt-Almenara, inclosa dins la Xarxa Natura 2000 | Pobles Vius
Article de Gerard Batalla Tàsies, pagès i membre de la Plataforma Pobles Vius, sobre l'oposició que ha despertat el macroprojecte de central de biogàs en espais agraris de Ponent | El projecte preveu sis edificis de fermentació de 25 metres d’alt, una xemeneia de 60 i un moviment anual de 31.000 camions l’any, «un autèntic barri dels residus amb capacitat per a 500.000 tones l’any»