A la inauguració de la tercera edició del Ressò hi va haver una desfilada de moda de segona mà, amb roba i persones voluntàries de l'associació Tapís
A la inauguració de la tercera edició del Ressò hi va haver una desfilada de moda de segona mà, amb roba i persones voluntàries de l'associació Tapís | Sara Blázquez
19/01/2024
El RESSÒ, el mercat social de la reutilització, va estar obert des del 6 de desembre fins el 5 de gener a l’Orfeó de Vic | Les entitats socials impulsores continuen amb l’objectiu de deixar de ser un mercat temporal per estar en una ubicació permanent
Les iaies ho tenen clar: aquestes festes, comerç local!
Les iaies ho tenen clar: aquestes festes, comerç local! | Maria Saladich
Maria Saladich
17/12/2021
Les iaies de la Maria Saladich ho tenen clar, aposten pel comerç local... i el consum conscient
Reunió d'equip de La Zona a la cooperativa Opcions
Reunió d'equip de La Zona a la cooperativa Opcions | Heura Molina
Josep Comajoan Colomé
08/07/2021
La Zona pretén facilitar la compra per internet de productes i serveis amb valors, amb repartiment el màxim de sostenible i sense oblidar el suport al petit comerç de proximitat | La plataforma ha entrat en funcionament en «fase beta, però segura» i anirà habilitant totes les funciones i completant el catàleg de productes i serveis de forma progressiva
Un dels cartells de la campanya #ConsumXTransformar
Un dels cartells de la campanya #ConsumXTransformar
21/12/2020
Ho fa coincidint amb la campanya #ConsumXTransformar que crida a fer un consum responsable en iniciatives que no busquen el benefici sinó satisfer les necessitats de les persones, especialment ara en dates de consumisme desmesurat | El mapa de Pam a Pam inclou un miler d’iniciatives de 15 sectors econòmics diferents que donen resposta a la majoria de necessitats de consum
Marc Cerdà és membre de l'Observatori Crític del Canvi Climàtic
Marc Cerdà és membre de l'Observatori Crític del Canvi Climàtic
Sara Blázquez Castells
15/05/2020
Entrevista a Marc Cerdà, ambientòleg i professor a la UB, activista ecologista i membre de l’Observatori Crític del Canvi Climàtic, publicada originalment a la revista Opcions | «Més que respirar, el planeta està contenint la respiració»
Productes alimentaris transformats en un supermercat
Productes alimentaris transformats en un supermercat | Fancycrave.com
Lina Costa
20/07/2018
Lina Costa debuta com a articulista defensant que «no ens podem limitar a creure que podem fer el capitalisme «més sostenible», quan la mateixa base d’aquest sistema és l’arrel dels problemes que la sostenibilitat vol combatre» | «La idea de societat sostenible en el seu conjunt implica canvis profunds en tots els nivells de l’organització social, així com també en els hàbits personals de tots els seus habitants»
Imatge il·lustrativa
01/06/2018
El certamen amplia i aquest any es trasllada a tocar del riu Cardener, a l'entorn de la Fàbrica dels Panyos | Entre altres activitats n'hi haurà una per facilitar el canvi a companyies de serveis ètiques i responsables | A la tarda hi haurà una desfilada de roba ètica i sostenible
Toni Lodeiro, durant l'entrevista
Toni Lodeiro, durant l'entrevista | Anna Jordana
Josep Comajoan Colomé
27/05/2018
«A Food Coop, el supermercat cooperatiu de Brooklyn, tota persona, i són 16.000 sòcies, ha de fer un torn de 2,45 hores al mes, i això diuen que aconsegueix abaratir els preus entre un 30% i un 40%» | «A vegades l’augment d’escala i la professionalització, no només no fa perdre coherència sinó que et permet guanyar-ne»
Pàgina 1 de 1