En Moviment

​El Gravat acull l'exposició «Alat», de l'artista Lluís Carbonell

La mostra s'inaugura aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre al restaurant El Gravat de Vic

Carbonell exposarà 24 peces fetes amb tècnica mixta sobre paper satinat, que es podran veure fins el 25 de novembre

| 27/10/2017 a les 12:12h
Arxivat a: En moviment, El Gravat, Lluís Carbonell, il·lustració, pintura, art
Aquesta notícia es va publicar originalment el 27/10/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres s'inaugurarà al restaurant El Gravat de Vic l'exposició «Alat», de l'artista Lluís Carbonell. Una mostra que agrupa 24 peces fetes amb tècnica mixta i que es podrà veure fins el 25 de novembre. L'obra exposada, colorista però alhora obscura, vol aportar «un punt de llum per renéixer». Carbonell va desenvolupar aquestes obres en un taller d'Olot, a dos metres sota terra, amb només una finestra, un únic punt de llum, des d'on veia les passes dels vianants, situació que el va inspirar en la creació d'aquesta obra.

La inauguració es farà aquest divendres 27 d'octubre a 2/4 de 9 del vespre al restaurant El Gravat i es podrà veure fins el 25 de novembre. L'exposició forma part dels actes de celebració del setè aniversari de l'actual etapa d'El Gravat, que de fet va obrir les portes el 1995. En aquell moment va representar una alenada d'aire fresc per a un nucli antic de Vic aleshores prou degradat. 

El seu xef, el vigatà Oriol Sala acumula una sòlida i interessant trajectòria com a cuiner. Una trajectòria que va començar, precisament, a El Gravat, però que l'ha fet passar per Manhattan i per les cuines de restaurants com L'Estanyol, Ca l'U, El Bulli, Les Petxines o La Panxa del Bisbe, al costat de cuiners com Nandu Jubany, Jordi Parramon, Paco Guzman o Xavi Codina.

La cuina d'El Gravat busca mantenir l'essència de la cuina dels bars de poble, les tapes, els assortits, que conviuen amb plats d'inspiració japonesa o mexicana. També ofereix un menú diari per 13 euros, que canvia cada dia i que manté la mateixa personalitat que ha caracteritzat El Gravat durant aquests 7 anys.
 

 

[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Ada Vilaró, en un moment de la representació de 'La memòria del gel'
Ada Vilaró, en un moment de la representació de 'La memòria del gel' | Eva Freixa
Roser Iborra
Text de Roser Iborra arran de l'estrena a Girona de 'La memòria del gel', d'Ada Vilaró | «Fa de mal explicar. S’ha de veure. I encara, quan l’has vista, et quedes amb moltes preguntes aturades a la gola, com un caramel que fa de mal empassar»
Equip de barra d'Alterevents a la FESC 2024. Mario Santos és el segon començant per la dreta.
Equip de barra d'Alterevents a la FESC 2024. Mario Santos és el segon començant per la dreta. | Comunicació XES
Anna Pujol Navarro
La cooperativa porta el servei de barra alternativa i també gestiona el bar i el restaurant de l’Ateneu Popular Nou Barris | Darrerament, s’han publicat diverses guies de sostenibilitat i pràctiques ecosocials i de consum conscient en esdeveniments culturals
Lorena Anera Mascaró, entre Mar Carrera i Josep Comajoan, a l'acte d'entrega dels premis
Lorena Anera Mascaró, entre Mar Carrera i Josep Comajoan, a l'acte d'entrega dels premis | Sara Blázquez Castells
Els tres relats premiats i els tres finalistes formen part del recull de textos que s’ha editat en forma de llibre | La segona edició d’«El porc del demà» també ha inclòs un concurs d’il·lustracions, deu de les quals s’inclouen en el llibre